Selena Gomez Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Selena İle İlgili Her Şey!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!

2 posters
YazarMesaj
Teardrop.
Yöneticiler
Yöneticiler
Teardrop.

Kişi sayfası
Rep Puanı:
Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Left_bar_bleue99999/99999Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Empty_bar_bleue  (99999/99999)

Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Empty
MesajKonu: Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!    Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Icon_minitimeSalı Ekim 05, 2010 2:40 pm

Annesi hırsızlık suçundan hapishanedeyken doğan ünlü aktris, Gossip Girl'deki elit sınıf prensesi Blair Waldorf rolüyle şöhrete kavuşmasına rağmen, hapishanenin ruhunda bıraktığı etki nedeniyle hala zaman zaman izole edilmiş gibi hissettiğini belirtiyor.
Bu hisse kapıldığı zamanlarda Leighton evde içine döndüğü ve yaratıcı uğraşlarla vakit geçirdiğini söylüyor.

Leighton, OK! dergisine yaptığı açıklamada şunları söylüyor, “ Bence herkes bazen böyle hisseder. Benim farkım bu durumdan garip şekilde zevk almam. Böyle zamanlarda yazıyorum ve okuyorum. Şiirler ve şarkı sözleri çok yardımcı oluyor"

Leighton, Gossip Girl oyuncusu Sebastian Stan ile çıkan söylentilere karşın bu ilişkiyi reddediyor.

“Uzun, esmer ve yakışıklı erkekleri seviyorum. Aradığım kişinin sanatçı bir ruhu, yaratıcı, eğlenceli ve espri anlayışı olmalı. Tabi kimyamız da uyuşmalı ”

Leighton, Gossip Girl setinde arkadaşlarıyla çok eğlendiğini de sözlerine ekliyor.
Michnes&
Moderatör
Moderatör
Michnes&

Kişi sayfası
Rep Puanı:
Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Left_bar_bleue30000/99999Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Empty_bar_bleue  (30000/99999)

MesajKonu: Geri: Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!    Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Icon_minitimePaz Kas. 07, 2010 9:32 am

Aynen bende yalnızlığı çok seviyorum <3
Teşekkürler <3
Teardrop.
Yöneticiler
Yöneticiler
Teardrop.

Kişi sayfası
Rep Puanı:
Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Left_bar_bleue99999/99999Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Empty_bar_bleue  (99999/99999)

MesajKonu: Geri: Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!    Leighton Meester:Yalnızlığı Seviyorum!   Icon_minitimePaz Kas. 07, 2010 3:25 pm

Önemli değil canım Razz

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Selena Gomez : "Turşuyu çok seviyorum